Actualitate

Misiunile jandarmilor maramureșeni

Jandarmii maramureșeni sunt la datorie și asigură măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării evenimetelor care se desfășoară în spațiul public după cum urmează:
Astăzi, începând cu orele 13:00, la Muzeul Maramureşan din Sighetu Marmaţiei se desfășoară o serie de manifestări dedicate Zilei internaţionale a iei, sub denumirea ,,Îmbracă o cămeşă şi hai la muzeu”. De asemenea, în Borșa, începând cu orele 14:00 are loc a XVIII-a ediţie a evenimentului „Nopţi de Sânzâiene” iar în municipiul Baia Mare, începând cu orele 17:00 se va desfășura evenimentul ,,Cu ia pe bicicletă”, manifestare dedicată zilei Iei. Mâine, 25 iunie, începând cu orele 17:00, în parcul Regina Maria din municipiul Baia Mare, va avea loc evenimentul ,,Promovarea dansului”.
În perioada 25-27 iunie, în Piaţa Milenium din municipiul Baia Mare se va desfăşura evenimentul sportiv ,,Baia Mare Beach Handball Challenge 2021”. De asemenea, în Parcul Grădina Morii din Sighetu Marmaţiei se va desfăşura turneu de volei pe plajă ,,Marmaţia Open – Beach Volleybal”, în zona oraşului Baia Sprie se va desfășura competiţia sportivă „Cupa Xtreme Adventure Baia Sprie 2021”-ediţia X iar la ,,Muzeul Satului” din Baia Mare va avea loc ediţia a VII-a a evenimentului „MândrIE maramureşană”.
Sâmbătă, 26 iunie, începând cu orele 08:00, în municipiul Baia Mare va avea loc evenimentul ,,Mişcarea Zu. Mişcarea pentru mişcare”, un eveniment de conştientizare a nevoii de mişcare.
Sâmbătă și duminică, începând cu orele 16:00 în Piaţa Cetăţii din municipiul Baia Mare va avea loc Festivalul Naţional de Folclor ,,Ion Petreuş” iar duminică, în Parcul Grădina Morii din municipiul Sighetu Marmației va avea loc a 17-a ediţie a Sărbătorii Voluntariatului.
Desfășurarea în condiții de normalitate a evenimentelor din această perioadă este una dintre prioritățile noastre astfel că vă recomandăm să respectați indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine iar în caz de urgență, apelați numărul unic 112 sau adresați-vă cu încredere celei mai apropiate patrule de ordine și siguranță publică.