Actualitate

Peco din Seini – Taxează aerul în loc de combustibil

Situație HALUCINANTĂ la un Peco din Seini – Taxează aerul în loc de combustibil

Un incident șocant a avut loc recent la un nou punct de alimentare cu carburant din orașul Seini, unde un șofer a fost taxat pentru aer în loc de combustibil. Situația bizară a fost documentată într-un clip video filmat de către șofer, stârnind indignare și frustrare în rândul localnicilor.

Totul a început atunci când tânărul șofer a oprit la stația de carburant pentru a alimenta mașina. Cu un preț afișat de 7,99 lei pe litru, a început să alimenteze, dar a observat că aparatul îi taxează suma corespunzătoare chiar și atunci când nu curgea niciun gram de combustibil în rezervor.

Cu ochii nedumeriți și cu intenția de a clarifica situația, șoferul a filmat întreaga scenă și s-a prezentat la casierie pentru a cere explicații. “Le-am arătat și imaginile. Au ridicat din umeri. Și atât!“, a relatat tânărul încremenit de reacția fără explicații a personalului stației de alimentare scrie vasiledale.ro

În timp ce acest incident este cu siguranță un caz izolat și extrem de neobișnuit, a stârnit neliniște și întrebări privind transparența și integritatea afacerilor în această industrie esențială. Locuitorii din Seini și nu numai sunt îngrijorați de calitatea serviciilor și de corectitudinea practicilor comerciale la stațiile de alimentare cu carburant.

Într-un moment în care prețurile la carburanți sunt deja ridicate, astfel de evenimente aduc și mai multă incertitudine și disconfort în rândul șoferilor. Autoritățile competente sunt așteptate să investigheze acest caz și să ia măsurile necesare pentru a preveni astfel de situații aberante în viitor.