Actualitate

I-au FURAT NUMERELE DE PE MAȘINĂ si au alimentat in ”PECO”

Caz incredibil în municipiul Satu Mare. Un sătmărean s-a trezit astăzi la ușa casei sale cu un angajat al unei stații de carburanți, care i-a cerut să plătească un plin de combustibil, potrivit informațiilor PresaSM.

Sătmăreanul i-a explicat angajatului că el nu a alimentat recent și că nu știe despre ce vorbește, dar reprezentantul benzinăriei i-a arătat filmarea.

Atunci a fost momentul în care sătmăreanul a ieșit în parcare și a văzut că cineva i-a furat tăblițele cu numărul de înmatriculare, realizând amândoi că hoții au pus numerele pe o altă mașină și că au încercat astfel să își ascundă urma.

Fapta s-ar fi petrecut duminică, în jurul orei 15.00. Suspectul a alimentat în plină zi și a dispărut fără urmă.

Reprezentanții stației au așteptat până a doua zi, crezând că șoferul ar fi uitat să plătească și că se va întoarce să achite totul.

Atât proprietarul mașinii cât și reprezentanții stației de carburanți au sesizat Poliția, care a deschis o anchetă în acest caz!

Rămâne de văzut de unde au reușit angajații benzinăriei să obțină adresa sătmăreanului, în condițiile în care aveau doar un simplu număr de înmatriculare…