Actualitate

Plângere la Parchet împotriva DANEI BUDEANU!

Dana Budeanu și-a găsit „nașul”. Centrul FILIA, un ONG care militează pentru drepturile femeilor, a depus o plângere împotriva acesteia la Parchet. Motivut: instigare la violență domestică.

În episodul 18 al emisiunii Danei Budeanu, de pe YouTube, „Verdict”, aceasta încurajează bărbații în a-și agresa fizic partenerele dacă cumva acestea îi ceartă în public.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a ONG-ului, lângă câteva afirmații pe care le-a făcut Dana Budeanu în cadrul emisiunii, cum ar fi: „Prima dată când te-a certat aia sau te-a persiflat sau ți-a răspuns în nas la vreo masă în public, undeva, și ți-a dat peste nas, jap! De față cu toată lumea. În secunda în care i-ai dat japul – nu e ceva nasol, ți-a scăpat mâna, așa! – și amețitele din jur iau aminte. Tu o faci pentru binele comunității, așa trebuie să gândești. Tu o altoiești pe ea puțin așa, te faci că-ți scapă, înțelegi?”, a afirmat aceasta.

Transcriptul din imagine îi aparține Danei Budeanu (emisiunea online Verdict ep. 18). Sunt nenumărate momente în care aceasta instigă la violență și ură împotriva femeilor în acest episod. Prin urmare, Centrul FILIA a decis să facă o sesizare la Parchet”, este mesajul de pe pagina de Fabook a Centrului FILIA.
În continuare, OUG-ul le îndeamnă pe femei să urmeze exemplul.
Vă invităm și pe voi să faceți sesizare către Parchetul General. (…) Împreună suntem mai puternice! Condamăm orice formă de violență, orice formă de instigare la violență sau ură împotriva femeilor și orice formă de denigrare a femeilor”.

sursa