Politica

Raed Arafat, scandal monstru: Am încrederea că marea parte a populației știu acest lucru deja!

Raed Arafat, șeful DSU și secretar de stat în MAI, a transmis recent pe Facebook un mesaj de avertisment cu privire la o serie de postări de Facebook cu un conținut înșelător. Mai multe imagini vechi, când nu era nevoie de mască, au fost făcute publice sub falsa impresie că ar fi recente. Un fake tras la indigo după cel de săptămâna trecută în care fusese vizată Raluca Turcan.
Plecat recent din țară pentru o misiune oficială în afara României, Raed Arafat a fost recent victima unui conținut fake-news pe rețelele de socializare. Imaginile, care au devenit în scurt timp virale, au fost desmințite de șeful DSU, care spune că sunt vechi de un an. Mai mult, dovada cea mai clară ar fi aceea că acum este mai slab cu 12 kilograme.

Anunțul lui Arafat pe Facebook
“Cu câteva ore mai devreme au apărut pe mai multe conturi postări care folosesc o poză cu mine la cumpărături, fără masc, insinuând că ar fi o poză recentă în contextul deplasării mele într-o misiune oficială în afară României. Țîn să aduc la cunoștință celor care au văzut această poză în diferite postări, că poză nu este una recentă, fiind de mai mult decât un an, când purtarea măștii nu era obligatorie.

Că să fac și o glumă, între ziua în care a făcut cineva poză respectivă și ziua de astăzi, sunt cu aprox. 12 kg mai puțin! Cei care încearcă din răsputeri să mă denigreze, cu siguranță vor continuă să facă acest lucru lansând informații false peste tot și cu oricare ocazie pe care o au. Am încrederea că marea parte a populației știu acest lucru deja!”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

sursa