Actualitate

„Rămâi cu bine şi Dumnezeu să te aibă în pază” Anunţul trist

Mesajul sfâşietor: „Când cineva moare, sufletul său continuă să existe. Este mai bine să ştim…”

Cătălin Botezatu trece prin momente cumplite. O persoană dragă din viaţa lui a murit, iar golul lăsat în inima creatorului de modă e imens.

Celebrul designer a făcut public un mesaj emoţionant care poate fi noi, toţi, o lecţie de viaţă.
Când şi-a exprimat sentimentele trăite după aflarea veştii morţii persoanei drage, Cătălin Botezatu nu făcut public numele acesteia. Iar în dreptul mesajului trist a postat o imagine cu el, care stă cu spatele la camera de fotografiat.
Când cineva drag moare, nu cred că este de datoria noastră să înţelegem acest fapt, deoarece înţelegerea este probabil ultimul sentiment de care ai parte. Mai degrabă o acceptăm de fiecare data că fiind un act divin, indiferent de circumstanţe şi învăţam ceva din trecerea lor în lumea cealaltă. Când cineva moare, sufletul s[u continuă să existe. Este mai bine să ştim că ei ne pot ajuta şi ne pot influenţa în continuare viaţa decât să încercam să înţelegem ceva de neînţeles. Rămâi cu bine şi Dumnezeu să te aibă în pază„, a scris celebrul designer pe pagina sa de Facebook.

Fanii i-au transmis imediat mesaje de condoleanţe, dar nu au îndrăznit să întrebe cine e persoana care a părăsit această lume.

Nu moare, trece în altă dimensiune! Condoleanţe!„, ” Aşa este! În acele momente ne este foarte greu să trecem, dar viaţa aşa este făcută, cu sau fără noi, merge mai departe! Condoleanţe şi să treci cu bine, fii tare!„, „Eu mereu am fost de părere că moartea este mai grea pentru cei ce rămân aici şi nu pentru cel care moare… condoleanţe!” sunt doar trei dintre zecile de comentarii lăsate pa mesajul său sfâşietor.

Cătălin Botezatu e unul dintre cei mai cunoscuţi designeri de la noi. În vârstă de 50, creatorul de modă şi-a prezentat multe dintre coleţiile sale pe catwalk-urile din cele mai importante oraşe ale lumii.

Cancan.ro