Actualitate

Seini – Persoana decedata – Gasita in fosa septica

În urmă cu puțin timp pompierii băimăreni au fost solicitați să intervină pe raza orașului Seini, acolo unde o persoană ar fi căzut într-o fosă septică.

Alarma a fost dată la 112 după ce cadavrul persoanei a fost zărit în fosa septică.

Pompierii l-au scos și l-au predat Serviciului de Medicină Legală, care urmează să efectueze necropsia pentru a stabili cauza decesului.

Totodată, o echipă de criminaliști din cadrul IPJ Maramureș s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea anchetei.

Conform vasiledale.ro ar fi vorba despre o victima de gen masculin.

Astăzi, 18 decembrie, la ora 14.18, polițiștii din Seini au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie de 54 de ani din oraș cu privire la faptul că într-o groapă septică de pe strada Nicolae Bălcescu se află un cadavru.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unui bărbat de 42 de ani din Seini. Din discuțiile purtate cu mama acestuia reiese faptul că, bărbatul nu a mai fost văzut din data de 16 decembrie 2021.

La fața locului au intervenit un specialist criminalist și un echipaj ISU Maramureș în vederea scoaterii cadavrului din groapa septică.

În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost constatate urme vizibile de violență.

Cadavrul a fost transportat la prosectura Serviciului Județean de Medicină Legală Maramureș în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.