Auto

Servicii de electrică auto oferite de service-ul AutoDel din Suceava

Atunci când ai probleme la mașină, este important să mergi cât mai repede cu ea la un service specializat și autorizat. Totodată, trebuie să ai în vedere mai multe aspecte ce țin de service-ul respectiv, cum ar fi ce resurse utilizează pentru mașina ta. Echipa tehnică, echipamentele și soluțiile folosite, dar și rapiditatea cu care execută lucrările sunt doar câteva dintre cele mai importante aspecte. AutoDel este un service auto dotat cu toate resursele pentru autoturismul tău, astfel încât acesta să fie reparat la timp pentru nevoile tale. Echipamentele de ultimă generație ajută la o calitate mai mare a lucrărilor și la o durată de viață mai lungă a acestora.

Beneficiezi de servicii de electrica auto oferite de service-ul AutoDel din Suceava, unde ai parte de diagnoza sistemelor electronice și de securitate, reparații la sisteme de control, management și interconectare între sistemul electric și cel mecanic. Tot în materie de electrică auto, service-ul mai prestează și verificări, înlocuiri sau reglaje la faruri și auxiliare pentru sisteme de iluminare, precum și îmbunătățirea sistemelor electrice și de securitate. Departamentul de electrică este echipat cu sisteme performante de diagnoză, personal dedicat și tehnologii moderne pentru autoturismul tău.

Electricienii din cadrul service-ului auto sunt orientați către livrarea celor mai bune rezultate pentru fiecare client în parte. Sunt pregătiți să te ajute și să te îndrume către cele mai bune alegeri pentru autoturismul tău, fie că vorbim despre o simplă defecțiune, ori despre o reparație electrică mai complexă. Vei găsi o echipă cu experiență vastă și suficiente resurse pentru a soluționa probleme mașinii tale cât mai rapid.

Mai multe servicii pentru mașina ta

La AutoDel ai parte de mai multe servicii pentru nevoile mașinii tale. Este vorba despre tinichigerie și vopsitorie, mecanică și constatare daune. În ceea ce privește vopsitoria și tinichigeria, o parte din serviciile oferite sunt polishul profesional, realizat cu mașini de polishat orbitale și consumabile premium. Tot aici este inclus și vopsitul diverselor componente de caroserie, reproducerea perfectă a nuanțelor și texturilor de origine, alături de retușurile profesionale. Echipamentele utilizate sunt de cea mai înaltă calitate, elementele vopsite având un aspect deosebit.

De cealaltă parte, în materie de mecanică, service-ul oferă revizii și verificări periodice, diagnosticări și reparații la sistemele de direcție, frânare, transmisie și propulsie, întrețineri periodice și schimburi de ulei sau filtre. Tot la AutoDel beneficiezi și de constatare daune, cu programe complete, unde reparațiile se fac cu decontare directă.

Alege tipul de mașină dorit la AutoDel!

Firma nu se ocupă doar cu service-ul auto, ci este și un dealer autorizat din Suceava. Compania dispune de două showroom-uri, în București și Suceava, unde poți vedea numeroase autoturisme. Întreaga disponibilitate de mașini poate fi verificată pe site, acolo unde ai posibilitatea și de a comanda mașina visurilor tale.

AutoDelRulate stă la dispoziția clienților cu mașini noi și rulate, astfel încât fiecare doritor să poată găsi mașina visurilor sale atât în materie de preferințe, cât și de buget.

Date de contact:

contact@autodel.ro

0374 006 006