Actualitate

Soția Părintelui din Rădești s-a stins din viață la 22 de ani din cauza Covid

Soția Părintelui din Rădești, Mihaela Valentina Gaiță, absolventă a Seminarului de la Prislop, a decedat la 22 de ani, după ce a contactat o formă gravă de Covid. Aceasta nu era vaccinată.
Soția părintelui din Parohia Rădești, Mihaela Valentina Gaiță, absolventă a Seminarului de la Prislop, a trecut în neființă la vârsta de doar 22 de ani, după ce a contactat o formă gravă de Covid-19.
Mihaela Valentina Gaiță a fost întubată aproape o lună de zile, apoi a fost transferată în Ungaria, pentru tratament, când starea s-a agravat. Aceasta nu era vaccinată și nici nu suferea de vreo altă boală.

Aceasta era și absolventă a școlii Postliceale Sanitare din Arad, iar în urmă cu doi ani se căsătorise cu preotul Dan Gaiță, preot paroh la Parohia Ortodoxă Rădești, din județul Arad.

Mihaela Valentina Gaiță s-a născut la Câmpulung Moldovenesc, iar după absolvirea școlii generale, a decis să urmeze cursurile Seminarului Teologic Ortodox „Sfânta Ecaterina” din incinta Mănăstirii, loc de pelerinaj pentru mulț credincioși care vin la mormântul Părintelui Arsenie Boca.

sursa