Actualitate

Bistrița-Năsăud: Ales local, mort din cauza infecției cu COVID-19. Nu era vaccinat

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a anunțat că un consilier județean a murit din caua infecției cu COVID-19.

Potrivit Agerpres, ar fi vorba despre liderul filialei judeţene Bistriţa-Năsăud a Partidei Romilor Pro Europa, Emil Neia Lăcătuş, care deţinea şi funcţia de consilier judeţean ales pe lista Alianţei PSD-Pro România-ALDE-UDMR.

Acesta ar fi murit la vârsta de 58 de ani, după ce a fost internat la ATI din cauza complicațiilor apărute ca urmare a infecției cu COVID-19. Nu ar fi fost vaccinat.

Decesul a fost anunţat public, vineri dimineaţă, de către preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, pe pagina sa de socializare.

„Profund îndureraţi, am aflat că bunul nostru coleg, consilierul judeţean Emil Neia Lăcătuş, a plecat către Ceruri. Neia, ai fost un om de o bunătate nemăsurată, neobosit, de cuvânt, ai luptat pentru comunitate şi drepturile sale într-un mod exemplar şi mereu am admirat dragostea ta pentru familie”, a scris Moldovan pe Facebook.

sursa