Actualitate

Tânăr din Botoșani împușcat de polițiști după tentativa de a sparge un baraj al Poliției

Tânăr din Botoșani împușcat de polițiști după tentativa de a sparge un baraj al Poliției: A fost dus în sala de operații

Un incident șocant a avut loc în Botoșani, unde un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost împușcat de polițiști după ce a încercat să spargă un baraj al Poliției. Acesta se afla la volanul unui microbuz și a refuzat să oprească la semnalele agenților, încercând să fugă de control.

Evenimentul a avut loc în cursul nopții trecute pe drumul dintre Dorohoi și Botoșani, în apropierea localității Văculești. Potrivit informațiilor furnizate de surse oficiale, tânărul a ignorat solicitările polițiștilor de a opri și a încercat să forțeze un baraj instituit de forțele de ordine.

În încercarea de a-l opri pe șoferul fugar, polițiștii au tras mai multe focuri de armă, atât în sus, cât și în direcția vehiculului. Două dintre gloanțe l-au rănit pe șoferul microbuzului, care a fost ulterior transportat de urgență la spital.

Potrivit declarațiilor unui medic din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță, tânărul prezenta două plăgi prin împușcare, fără leziuni de ieșire a gloanțelor. Una dintre plăgi se afla în zona omoplatului stâng, iar cealaltă în zona bazei hemitoracelui drept. După stabilizarea sa în serviciul de urgență, acesta a fost dus direct în sala de operații pentru intervenția medicală necesară.

În urma verificărilor efectuate în mașina condusă de tânăr, polițiștii nu au descoperit nimic care să justifice comportamentul său evaziv. O anchetă a fost deschisă pentru a clarifica motivele refuzului de a opri la semnalul polițiștilor și a întregii situații care a dus la acest incident.

Tânărul din Botoșani rănit în urma confruntării cu forțele de ordine se află acum în atenția medicilor, iar autoritățile continuă să cerceteze circumstanțele acestui caz pentru a stabili toate detaliile și motivele din spatele comportamentului său.

sursa