Actualitate

Incident grav în Borșa: Tânăr de 27 de ani reținut pentru tentativă de omor

Într-un incident șocant din noaptea de 27 spre 28 decembrie, polițiștii din Borșa au intervenit în urma unui apel la 112, care semnala că un tânăr de 27 de ani trăsese mai multe focuri de armă spre casa unei tinere de 19 ani, situată pe strada Cimbrului din oraș scrie sighet247.ro

După deplasarea la fața locului, polițiștii au constatat că tânărul de 27 de ani s-a deplasat la domiciliul tinerei și a tras un foc de armă spre zona dormitorului imobilului și unul spre poarta de acces. Ulterior, bănuitul a părăsit locul faptei.

Verificările ulterioare au relevat că tânărul nu deținea legal arme de foc. Polițiștii au localizat persoana în cauză și au descoperit arma folosită la comiterea faptei, o armă letală de vânătoare, ascunsă în zona străzii Victor Babeș din oraș, alături de trei cartușe și un tub cartuș.

În urma acestui incident grav, polițiștii au extins urmărirea penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor, iar dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Tânărul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar Tribunalul Maramureș a dispus ulterior arestul preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Situația continuă să fie investigată pentru a stabili motivele din spatele acestui act violent.