Sanatate

Tanarul din Gorj infectat cu coronavirus a primit boala de la o petrecere!

Tanarul din Gorj infectat cu coronavirus a primit boala de la o petrecere!Au aparut noi detalii despre tanarul de 25 de ani depistat cu coronavirus, acesta a intrat in contact cu italianul care a intrat in tara, cu varsta de 71 de ani, fiind in vizita in Romania in urma cu o saptamana, tanarul a fost la o petrecere, inainte sa fie depistat, relateaza spynews.ro.

Acest eveniment neplacut in Prigoria, primarul localitatii a cerut de urgenta sa testeze 30 de persoane in ce priveste epidemia.

Tanarul, iubita cat si familia lui este in acest moment in carantina la locuinta sa, si fiind pazita de jandarmi si politisti.

S-a decis pentru a nu se raspandi virusul, a se inchide scolile si gradinitele din aceea zona.

Vă reamintim că miercuri seară, Raed Arafat şi ministrul Sănătăţii, Victor Costache, au confirmat în cadrul unei conferinţe de presă primul caz de coronavirus din România: un bărbat din Gorj, care a luat contact direct cu italianul infectat cu Covid-19. 

Cele doua persoane au fost impreuna la vanatoare.

Joi dimineaţă, bărbatul a fost adus cu o salvare pentru aceasta epidemie periculoasa la Institutul Matei Balş din Capitală, unde se află în stare bună, deocamdată fără febră.