Advertoriale

Transformă-ți rapid mașina cu costuri minime la ColantariDesign

Dacă ții mult la felul în care arată mașina ta și îți dorești ca fiecare detaliu să fie mereu impecabil fără să fie nevoie să investești sume majore, colantarea este soluția ideală la care poți apela. Ușor de montat, cu libertate deplină în alegerea modelului și rezultate similare vopsirii sau șlefuirii, aceste servicii devin aliatul tău în procesele de înfrumusețare și personalizare a vehiculului. Descoperă beneficiile serviciilor de colantari profesionale masini!

Schimbă complet aspectul mașinii tale în doar câteva ore

Colantarea este o opțiune prin care poți să schimbi culoarea mașinii în doar câteva ore, indiferent care este stadiul inițial al acesteia. Întregul proces constă în lipirea unor autocolante pe întregul autoturism sau pe elemente individuale pentru a obține aspectul mult dorit. Montarea se face în ateliere specializate pentru a asigura o îmbinare perfectă, fără bule inestetice de aer. 

Poți remedia urmele de rugină sau zgârieturile

Dacă în momentul în care anumite părți ale caroseriei erau afectate de un mic accident sau de trecerea timpului trebuie să optezi pentru polish sau vopsire, acum toate aceste detalii pot fi rezolvate prin aplicarea foliilor autocolante pe zonele afectate, cu garanția faptului că aspectul obținut se menține ani la rând.

 

Beneficiezi de un strat suplimentar de protecție

Un alt avantaj important de care te bucuri atunci când optezi pentru procedura de colantare a mașinii este faptul că folia aplicată funcționează ca un strat de protecție în fața tuturor factorilor dăunători de la exterior. Fie că vorbim de raze puternice ale soarelui, de ploaie, praf, lovituri sau șocuri, acestea nu vor mai afecta caroseria.

Te bucuri de prețuri foarte avantajoase

Spre deosebire de alte modalități de schimbare a aspectului autoturismelor, colantarea este o opțiune foarte ieftină, accesibilă oricărui buget. Intră pe colantaridesign.ro și analizează ofertele pentru toate variantele de folii autocolante și cere o ofertă de preț în funcție de suprafața de colantare dorită. Vei primi în scurt timp un răspuns cu prețul total, inclusiv manopera, în așa fel încât să ai parte de o colaborare onestă și transparentă. 

Ai posibilități estetice variate

Fie că vrei să-ți colantezi integral mașina, ori doar câteva elemente, să îi schimbi culoarea sau să o personalizezi cu diferite elemente de grafică, orice dorință este posibilă la ColantariDesign. Pe site te așteaptă o varietate de modele simple sau complexe, mate sau lucioase, dintre care să alegi, însă poți opta și pentru opțiunea de personalizare a autocolantelor. Trebuie doar să trimiți o poză cu imaginile dorite, iar acestea vor fi imprimate în scut timp pe foliile care urmează să-ți fie aplicate pe mașină. 

 

Înfrumusețează, protejează și personalizează orice mașină, în timp scurt și cu bani puțini, cu ajutorul serviciilor de colantare oferite de ColantariDesign!