Actualitate

Trei persoane rănite și transportate la spital

Trei persoane au ajuns la spital după ce două autoturisme s-au ciocnit, pe DN 1, în judeţul Cluj. În urma impactului, una dintre maşini s-a răsturnat, o victimă încarcerată fiind scoasă de pompieri. Cealaltă mașină a ajuns pe câmp scrie romaniatv.
Accidentul s-a produs pe DN1 (E60), în afara localităţii Copăceni, județul Cluj. Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SAJ şi un echipaj SMURD au intervenit la locul accidentului soldat cu trei victime.
Echipajele operative au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe partea laterală, şi o persoană încarcerată. Astfel, au fost utilizate accesoriile specifice pentru a asigura accesul către victimă şi extragerea acesteia fără agravarea leziunilor suferite. Victima a fost preluată de către echipajele medicale şi transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. Alte două persoane au primit primul ajutor calificat la locul accidentului şi au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a precizat sursa citată.