Actualitate

ULTIMA ORA! Donald Trump este decis sa inceapa razboiul cu Coreea de Nord, a provocat sedinta de urgenta la Casa Alba!

 

Donald Trump a cedat psihic fiind extrem de revoltat pe Coreea de Nord, acesta este decis sa inceapa razboiul, a provocat sedinta de urgenta la Casa Alba, relateaza spynews.ro.

Presedintele Statelor Unite ale Americii a decis ca miercuri sa aiba o intalnire cu tot senatul guvernului, iar dupa care ii vor informa pe toti alesi despre problema grava cu Coreea de Nord.

„Secretarul de stat Rex Tillerson, secretarul apărării – Jim Mattis, directorul comunităţii de informaţii – Dan Coats, şi generalul Joseph Dunford se vor afla faţă în faţă cu senatorii americani”, informează Reuters.

Reuniunea de miercuri era programată să aibă loc într-o încăpere securizată la Capitol, însă preşedintele Donald Trump a sugerat ca întâlnirea să se desfăşoare la Casa Albă.

Preşedintele SUA şi-a exprimat în mai multe rânduri îngrijorările în legătură cu testele nucleare şi cu rachetă ale Coreii de Nord.

Trump le-a transmis, luni, ambasadorilor la Consiliul de Securitatea al ONU că situaţia actuală este inacceptabilă şi ar trebui impuse noi sancţiuni Coreii de Nord.