Actualitate

Un mare actor devine tătic. Cine e norocoasa mămică

Un mare actor devine tătic. Cine e norocoasa mămică„Sunt foarte norocoasă că, după 31 de ani, îmi este încă cel mai bun prieten din lume”, a spus fericita mamă.
Actorul britanic Hugh Grant ar fi devenit tată pentru a cincea oară, după ce iubita sa Anna Eberstein a născut din nou, a dezvăluit fosta parteneră a lui Grant, Elizabeth Hurley, relatează vineri agenţia de ştiri UPI.

„Sunt foarte norocoasă că, după 31 de ani, îmi este încă cel mai bun prieten din lume”, a declarat Hurley despre relaţia ei de prietenie cu Grant la emisiunea „Daily Pop” de pe E!. „Este un tip cu adevărat grozav”, a mai spus ea.

„Ştiţi, acum este tată a cinci copii; are cinci copii şi este un tată minunat”, a adăugat ea.

Elizabeth Hurley a declarat mai târziu, în cadrul episodului de joi al emisiunii „Watch What Happens Live”, că Anna Eberstein a născut săptămâna trecută.

„Mai are un copil de săptămâna trecută. Are cinci acum”, i-a spus actriţa prezentatorului Andy Cohen.

„Este un tată încântător, foarte, foarte dulce. Faptul că are aceşti copii l-a transformat dintr-o persoană foarte nefericită într-una mai puţin nefericită. L-a făcut mai bun”, a spus ea.

Grant mai are un fiu şi o fiică cu Eberstein şi este tatăl a încă doi copii cu fosta sa prietenă, Tinglan Hong. El şi Liz Hurley s-au despărţit în 2000, după o relaţie de 13 ani.