Actualitate

VASLUI,-O femeie de 32 de ani s-a spanzurat de o grinda dintr-o societate comerciala

VASLUI,-O femeie de 32 de ani s-a spanzurat de o grinda dintr-o societate comercialaImagini socante in mijlocul orasului Murgeni, judeţul Vaslui, acolo unde o femeie de 32 de ani s-a spanzurat de o grinda dintr-o anexa a unei societati comerciale.
Mama a unei fetite de 7 ani a decis sa-si puna capat zilelor fara o explicatie.

Era o femeie linistita, la locul ei, vanzatoare la un magazin de aici. Cred ca avea ceva pe suflet pentru ca, in ultimele zile am vazut-o mai abatuta”, povestesc martorii.

Apelul a fost la 10.26 si a fost facut de o persoana care a descoperit cadavrul. A fost deschis un dosar in care se fac cercetari pentru ucidere din culpa. Rudele au povestit anhetatorilor ca victima ar avea ceva afectiuni si probleme de sanatate”, spun reprezentantii IPJ Vaslui.
Simona Ionela Groza, din localitatea Carja, suburbie a orasului Murgeni, s-a spanzurat fara a lasa nici o explicatie, in curtea interioara a unui magazin din centrul orasului Murgeni.

Simona suferea de ceva timp de depresie, ea mai avand o tentativa de sinucidere, pentru ca avea o fetita de sapte ani cu un barbat din Murgeni, inginer de meserie, dar care nu s-a insurat cu ea, pentru ca mama lui dorea o femeie cu studii superioare ca nora, nu o vanzatoare. Slaba de fire, Simona si-a pus capat zilelor.

Wowbiz.ro