Actualitate

SOCANT-O fetiţă de nouă ani, însărcinată cu tatăl vitreg!

SOCANT-O fetiţă de nouă ani, însărcinată cu tatăl vitreg!O fetiţă de nouă ani, însărcinată cu tatăl vitreg! Bărbatul de 30 de ani o viola de zece ori pe zi!
Povestea unei femei care şi-a dus fetiţa de urgenţă la spital a şocat o lume întreagă.

După ce a observat că abdomenul micuţei s-a mărit considerabil, ea a cerut sfatul specialiştilor. Medicii, însă, au descoperit grozăvia. Micuţa de nouă ani era însărcinată.
O femeie din Petru s-a speriat teribil atunci când a observat că fiica ei are burtica umflată şi a dus-o la spital. Acolo, medicii au descoperit că micuţa era însărcinată în luna a cincea. Mai mult de atât, se pare că tatăl ei o viola de zece ori pe zi şi o ameninţa cu bătaia.

O fetiţă de 9 ani, din Peru, le-a povestit doctorilor care au descoperit şocaţi că burtica umflată a micuţei era de la o sarcină aflată… în luna a cincea, că tatăl ei vitreg o viola de 10 ori pe zi. O ameninţa cu bătaia şi apoi o înghesuia în şopron.

Conform legii, fata nu are voie să facă avort pentru că sarcina este prea avansată.

Mai mult decât atât, judecătorii care au dispus imediat arestarea tatălui vitreg al fetei i-au interzis mamei fetei să facă demersuri pentru a scăpa de bebeluşul rezultat din relaţia nefirească.
Conform mărturisirilor făcute de micuţa, se pare că atunci când rămânea singură acasă, cu tatăl în vârstă de 30 de ani, acesta o punea să se dezbrace şi o viola sub ameninţarea bătăii de 10 ori pe zi.

Bărbatul se numeşte Elmer Sergio Chambergo Tapia şi a dispărut de acasă încă din ziua când fetiţa a fost dusă la doctori în oraşul Callao. Lina Violeta Julca Rios a depus plângere penală împotriva soţului ei şi acesta riscă peste 10 ani de închisoare pentru faptele comise.

Wowbiz.ro