Actualitate

Fetita de 6 Ani, victima tatălui vitreg

Caz Șocant în Bihor: Fetita de 6 Ani, Victima tatălui său vitreg

O fetiță de doar 6 ani din Bihor a fost supusă unor acte oribile, fiind victima tatălui său vitreg. Într-un interval scurt, bărbatul a abuzat-o sexual de două ori, iar mama copilei, deși era conștientă, i-a cerut să tacă și să rabde scrie digi24.ro

Reacția Bunicii și Condamnatrea Agresorului

Bunica fetiței a fost eroica care a alertat autoritățile, iar bărbatul a fost reținut imediat. După un proces de patru luni, agresorul a fost condamnat la 8 ani de închisoare.

Detalii Tulburătoare ale Agresiunilor

Primul incident a avut loc în locuința lor, iar al doilea pe un câmp din localitate. Mama copilei, chiar gravidă cu cel de-al optulea copil, a rugat-o să tacă, alimentând indignarea comunității.

Condamnarea și Interdicția Agresorului

În urma condamnării, bărbatul va fi interzis să se apropie de victimă timp de 2 ani și să comunice cu ea la mai puțin de 100 de metri. Instanța a acceptat acțiunea civilă a procurorilor, însă a redus suma de daune morale cerute.

Implicații pentru Mama Copilei

Mama copilei este acum sub investigație penală pentru presupusa sa complicitate. Până la finalizarea anchetei, cei 7 copii au fost plasați într-un centru specializat pentru a primi îngrijire și sprijin adecvat.