Actualitate

Vecinii se tot întrebau: de ce el aduce atâtea vechituri în curte? Dar aruncând o privire peste gard au rămas uluiți…

Viața contemporană decurge într-un ritm alert, de aceea din când în când noi avem nevoie de odihnă într-un loc liniștit și împăciuitor. O mică casă de vacanță în afara orașului este locul ideal pentru a fugi de vâltoarea extenuantă a urbei.

E curios că mulți oameni consideră că amenajarea curții și grădinii depășește cu mult capacitățile lor. Dar astăzi există o mulțime de exemple când oamenii simpli fac transformări uimitoare în curțile lor: cresc palmieri, își fac lacuri artificiale, cresc un gazon exemplar etc.

Acesta e și cazul eroului nostru de astăzi, care pur și simplu savura timpul petrecut la vilă și, poate fără să-și dea seama, a creat o adevărată poveste în curtea sa. Totul e atât de frumos și armonios, încât ai putea crede că proiectul a fost elaborat de o echipă întreagă de designeri profesioniști…
Noi am pregătit pentru dvs. o selecție de imagini de la fața locului, ca să vedeți și voi cât de original au fost amenajate curtea și grădina acestui gospodar.

Acest răzor de flori e făcut din bucăți de cărămidă veche, dar se înscrie ideal în imaginea de ansamblu.
Cărămida roșie așezată frumos la nivelul gazonului este o soluție foarte practică!
Activitățile de înverzire nu au doar un rol estetic în amenajarea curții, ci îi și îmbunătățește microclima.
Pentru a crea un lac minunat în grădină e suficient să dispui de o cadă de baie veche și să fii gata să investești puțin timp pentru amenajarea locului.

Citeste integral aici.