Advertoriale

3 lucruri pe care sa le cauti la un wedding planner

Urmeaza sa te casatoresti si ai decis sa apelezi la un wedding planner pentru a face intregul proces organizatoric mult mai simplu si lipsit de stres? O idee foarte buna, dar nu una care trebuie tratata cu lipsa de interes, dupa cum s-ar spune.

Mai exact, trebuie sa alegi planner-ul ideal pentru ca evenimentul tau sa fie organizat exact asa cum iti doresti, fara a fi expusa la mai mult stres decat daca l-ai fi organizat singura. Astfel, iata care sunt trei dintre cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le cauti la un planner!

Agentie cu o gama completa de servicii

De regula, cuplurile apeleaza la un singur wedding planner – mai exact la o singura persoana care se va ocupa de toate cele necesare. In unele cazuri (anume nuntile de mici dimensiuni), acesta este un avantaj. Totusi, daca evenimentul tau prezinta cateva elemente complexe, ideal ar fi sa apelezi la o echipa.

Poti gasi o echipa mai mult decat profesionista daca vei cauta agentii care pot oferi clientilor o gama completa de servicii. Ai astfel garantia faptului ca echipa de organizatori este experimentata, dar mai ales ca se poate face o comparatie clara intre alte tipuri de evenimente si o nunta – pentru organizare ca la carte.

Wedding planner care poate organiza mai multe tipuri de evenimente speciale

Prin evenimente speciale se intelege orice tip de eveniment aferent unei nunti – cerere in casatorie, cununie civila, cununie religioasa, reinnoire de juraminte si asa mai departe. De altfel, nu ai vrea sa te bazezi pe doua echipe diferite pentru fiecare tip de cununie in parte, nu?

Totodata, prezenta unui wedding planner care practic le poate face pe toate garanteaza continuitatea evenimentelor, dupa cum s-ar spune. Fiecare eveniment special va avea o tema similara, poate chiar acelasi decor, oferindu-le invitatilor, dar mai ales tie, impresia unei zile eterne, plina de fericire.

Posibilitatea de a trece granitele

Vei apela la un planner atunci cand nici macar nu vei sti locatia sau invitatii nuntii tale. Pe scurt, este posibil sa te razgandesti in privinta a destul de multe lucruri in primele cateva saptamani de organizare. O nunta in Romania se poate transforma foarte usor intr-o nunta in alta tara.

Tocmai de aceea, ai nevoie de un wedding planner care ti-ar putea satisface o astfel de dorinta. Desigur, problema este ca acestia sunt destul de greu de gasit. Poti pune la punct pe cont propriu o luna de miere intr-o locatie exotica, dar mai greu poti planifica transportul si cazarea invitatilor intr-o alta tara.

Din fericire, echipe de top precum cea a agentiei Duet Luxe pot rezolva cu usurinta acest lucru. Indiferent de locatia dorita, poti apela la un wedding planner cu renume, iar acesta nu va spune nu dorintelor tale.

Duet Luxe iti poate organiza evenimentul perfect in stil traditional in Romania sau poate crea ceva cu adevarat special in Grecia, Spania, sau chiar Cuba sau Argentina. Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi echipa de profesionisti si sa le prezinti planul tau!