Advertoriale

3 motive pentru care ar trebui sa apelezi la o clinica kinetoterapie

Kinetoterapia nu este folosita doar pentru afectiunile majore, serioase. In teorie, orice persoana se poate bucura de benficiile acesteia atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Totusi, atunci cand vrei sa fii sigur/a de calitatea serviciilor, indicat ar fi sa apelezi la o clinica kinetoterapie.

Aceasta dispune de personal calificat, dar mai ales de mai multe pareri privind o anumita afectiune, un anumit tip de disconfort, sau o situatie mai speciala. Astfel, ai garantia ca, la sfarsitul perioadei de tratament, vei scapa de durere sau disconfort chiar daca experimentezi dureri specifice sau ai un caz unic, dupa cum s-ar spune.

Iata alte trei motive pentru care ar trebui sa apelezi la o astfel de clinica!

Poti scapa de majoritatea durerilor comune/zilnice

Daca suferi de dureri la nivelul pieptului sau coastelor, incheieturilor si muschilor, spatelui, gatului sau de dureri de cap, o clinica kinetoterapie te poate ajuta sa scapi de toate acestea. Indiferent de severitatea acestor dureri/afectiuni, o astfel de clinica va avea mereu solutia – daca nu cumva acestea sunt simptome ale unor afectiuni mai grave, care ar necesita investigatii in amanunt inaintea unui tratament kinetoterapeutic.

Totusi, in cazul durerilor de intensitate mica si medie, te poti oricand programa la o clinica de kinetoterapie pentru un tratament – fie cateva sedinte, fie un tratament complet si eficient.

Departamente specializate, in functie de afectiune

In unele cazuri, afectiunile necesita mai mult decat kinetoterapie pentru recuperarea completa. Daca apelezi la un singur specialist, atunci acesta te poate trimite la altii, din alt domeniu, pentru a descoperi cauza durerilor/problemelor tale.

Pe de alta parte, cand apelezi la o clinica kinetoterapie profesionista, aceasta vine la pachet cu toate departamentele necesare pentru a trata o anumita afectiune – recuperare coloana vertebrala, recuperare genunchi, traumatologie sportiva, kinetoterapie pediatrica si asa mai departe.

Poti beneficia de mai multe tipuri de terapie si tratamente

Pe langa numarul mare de departamente, o clinica va avea la dispozitie si mai multe tipuri de tratament, tehnologii si echipamente concepute special pentru anumite afectiuni. Acesta este un alt avantaj pentru care o clinica kinetoterapie moderna este mereu recomandata.

De exemplu, nu toate clinicile pot efectua crioterapie sau terapie tip TECAR – iar acestea pot fi foarte benefice, in functie de afectiune si severitatea acesteia. Astfel, atunci cand alegi o clinica, trebuie sa te informezi asupra departamentelor existente, dar si asupra tehnologiilor si echipamentelor disponibile in cadrul acesteia.

Ai nevoie de o clinica kinetoterapie cat mai curand?

Daca nu ai timp de cautari si vrei sa beneficiezi de tratamente kinetoterapeutice de calitate superioara, atunci ar trebui sa apelezi la clinica Atletico Kinetic. Aceasta iti pune la dispozitie servicii si tratamente esentiale, precum kinetoterapie, masajul terapeutic, electroterapie si crioterapie, precum si o multime de alte tratamente secundare, ideale pentru a promova recuperarea de tip medical si nu numai.

Atletico Kinetic iti pune la dispozitie o echipa formata din peste 15 specialisti in mai multe domenii – terapie, recuperare medicala, ortopedie si traumatologie. Contacteaza-i acum pentru a afla mai multe despre modurile prin care poti elimina durerile si trata afectiunile tale!