Advertoriale

Ai nevoie de sfatul unui cabinet de kinetoterapie online? Hai la RestartiX!

Terapia nonchirurgicală a durerii a căpătat tot mai multă amploare în ultimii ani ca soluție alternativă a tratării durerilor de coloană, de umăr și nu numai. Principiul de funcționare este unul foarte simplu și se bazează pe capacitatea naturală a organismului de auto-vindecare prin accesarea conștientă a resurselor interioare. O simplă sesiune de teleconsultație la o clinică de kinetoterapie specializată te poate învăța cum poți face acest lucru pentru a te bucura de flexibilitate și libertate de mișcare deplină, eliminând complet durerea din viața ta. Alege serviciile RestartiX și bucură-te de o abordare adaptată nevoilor tale prin intermediul căreia vei învăța cum să preiei controlul asupra stării tale de sănătate!

Ce înseamnă kinetoterapia?

Kinetoterapia este, după cum îi spune și numele, acea terapie care, prin mișcare, anumite activități fizice și masaj, ajută la restabilirea motricității, la combaterea durerilor sistemelor osos și muscular și la dezvoltarea flexibilității. Mai poate fi numită și gimnastică medicală dat fiind faptul că poate ameliora simptomele anumitor boli, ori elimina complet durerea din puncte cheie ale corpului.

În ce fel de situații ai nevoie de kinetoterapie?

Această terapie poate fi utilizată drept modalitate de prevenție, de menținere a unei stări fizice pozitive sau de tratare a anumitor afecțiuni și se adaptează de la caz la caz. În momentul în care prezinți dureri musculare, de articulații, o coordonare deficitară sau incapacitatea de a te mișca liber și fără durere, o vizită într-un cabinet de kinetoterapie te va ajuta să îți înțelegi situația și să descoperi cum o poți îmbunătăți.

Care este oferta de programe pentru recuperare medicală?

RestartiX se bazează pe forța ta proprie de vindecare, propunându-ți un plan de tratament care exclude medicamentația sau intervenția chirurgicală. Vei învăța alături de specialiști bine pregătiți ce și cum trebuie să faci pentru a elimina complet durerea din viața ta. RestartiX Coloană Cervicală, RestartiX Coloană Lombară, RestartiX Coloană Toracală și Restart Coloană Vertebrală sunt principalele programe de care poți beneficia, la care s-au alăturat recent și pachete complete RestartiX Umăr sănătos, RestartiX Prenatal, RestariX Respirator și RestartiX pentru seniori 1 și 2.

De ce sa alegi RestartiX?

Inovația atinge cote înalte în cadrul clinicii de fizioterapie RestartiX care funcționează ca o platformă educațională care învață oamenii să-și asume controlul propriei sănătăți. Aici toate serviciile sunt conturate în așa fel încât să prezinte soluții optime pentru tine și problema ta. La fiecare pas vei beneficia de atenția și îndrumarea unor specialiști cu vastă experiență, licențiați, certificați și specializați în tot ceea ce înseamnă fizioterapie și recuperarea coloanei vertebrale, care îți vor fi parteneri pe toată perioada programului de recuperare urmat.

Vei putea chiar să beneficiezi de ședințe de kinetoterapie online, în cazul în care timpul reprezintă un impediment în calea realizării tuturor investigațiilor necesare. Consultații 1 la 1 se vor realiza în cadrul centrului de recuperare medicală în vederea stabilirii unui diagnostic clar și a unui plan de tratament avansat pe care să îl urmezi, în confortul propriei locuințe. Durata programului diferă de la caz la caz, însă în cele mai multe cazuri trec doar câteva săptămâni până observi primele semne de îmbunătățire și, ulterior, vei continua planul inițial doar pentru a menține rezultatele obținute.

Ai posibilitatea să optezi pentru abonamente complete, pe un an de zile, fie pentru o afecțiune specifică, fie un pachet VIP cu acces la toate programele disponibile. Acestea includ atât consultațiile, cât și exercițiile pe care va trebui să le urmezi pentru a-ți debloca toate abilitățile fizice care te vor ajuta să ajungi în forma dorită.

Mai mult, acum ai ocazia sa afli mai multe despre afectiunile de care suferi! Tot ce trebuie sa faci este sa completezi chestionarul gratuit aici, iar apoi vei avea acces la informatii valoroase, dar si la oferte personalizate si multe alte surprize!

Alege RestartiX și învață cum îți poți menține sănătatea bazându-te pe forțele proprii!