Actualitate

Accident cumplit cu trei victime, în Cluj

Un accident cumplit s-a petrecut, vineri dimineaţă, în judeţul Cluj. Trei persoane au fost rănite după ce un şofer în vârstă de 22 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un alt autoturism.
Accident cumplit cu trei victime, în Cluj. Trei persoane au fost rănite în urma impactului dintre două autoturisme. Accidentul s-a petrecut în afara localităţii Morlaca din judeţul Cluj.
Potrivit poliţiştilor, şoferul în vârstă de 22 de ani circula din direcţia Cluj-Napoca înspre Oradea, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a lovit un alt autoturism care circula din sens opus. În urma impactului ambii şoferi şi o pasageră au fost răniţi.

Conducătorul unui autoturism în vârstă de ani 22 de ani, din municipiul Oradea, care circula din direcția Cluj-Napoca înspre Oradea ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune laterală cu un autovehicul care se deplasa din sensul opus, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Tîrgu Mureș.

În urma impactului dintre cele două vehicule a rezultat rănirea conducătorilor auto și a unei femei care se afla în autoturismul condus de tânărul de 22 de ani”, a transmis IPJ Cluj.

sursa