Showbiz

Adda: „Am luat în total 4650 de pastile. 31 pe zi”

Adda a terminat, oficial, tratamentul pentru boala Lyme. Artista a vorbit despre chinurile prin care a trecut în ultimii ani, înainte, dar și după descoperirea diagnosticului corect. Vedeta a luat mii se pastile, a făcut foarte multe injecții injecții și s-a rugat neîncetat pentru sănătatea ei, să se însănătoșească.
Vedeta este foarte fericită că și-a încheiat tratamentul recomandat de medicul ei și a povestit, pe larg, în ce a constat tratamentul pe care l-a urmat timp aproape doi ani.

Am făcut un calcul, că eu sunt psihopata uneori. “Uneori”. Nu știu cât de exact este dar, în primele 5 luni de tratament am luat în total 4650 de pastile. 31 pe zi mai exact.

Aici intră și cele de protecție hepatică, stomac etc. Că m-am căptușit bine că să reziste organismul. Efectiv, spre final abia le înghițeam. Nu mai intrau. Apoi un an și jumătate de injecții.

Pentru cei care nu ați făcut… E ceva absolut ireal. În lunile astea am mai înghițit, la nevoie, una alta. Mai ales din alea de moși și babe, pentru artrită sau simptome neurologice.

Zic moși și babe pentru că se face reclamă la TV la acele pastile, dar în reclamă apar unii de 70+. Și chiar ajută, pe cuvântu’ meu de cercetaș. Mai ales când mă trezeam noaptea și îl rugăm pe Cătă să mă învelească pentru că nu îmi mai puteam mișca mâinile deloc.

Uneori mai fac asta, dar noroc că trece senzația repede. I-am dat și cu vin alb uneori. Pentru că treceam de la agonie la extaz și voiam să-mi amorțesc durerea și frica și nerăbdarea și neliniștea. Și începeam să dansez singură prin casă”, a scris Adda, pe rețelele sociale.

sursa