Politica

Adevărul despre așa-zisul pistol cu care ar umbla la brâu,Raed Arafat

Șeful DSU spune că nu este pentru prima dată când pe rețelele de socializare circulă informația falsă potrivit căreia ar avea asupra sa în permanență o armă.

Totuși, este pentru prima dată când ia atitudine și le răspunde autorilor acestor dezinformări.
Pentru a nu mai exista semne de întrebare sau loc de interpretări, Raed Arafat le-a dezvăluit prietenilor virtuali ceea ce se află, de fapt, în permanență la brâul său.

Nu este vorba despre niciun pistol, ci de telefonul și stația radio, cu care s-a obișnuit deja să le aibă asupra sa. Mai mult, șeful DSU spune că nu ar avea cum să aibă un pistol, căci nu deține un certificat de port armă.
Pistolul care îl port la brâu.. conform afirmațiilor unor dezinformatori pe care, din păcate, le cred mulți dându-le share la aberațiile lor, este de fapt telefonul și stația radio pe care m-am obișnuit de ani de zile să le port la brâu! Știam de această poză care circulă de ceva timp însă ieri mi-a spus un prieten că din nou aceasta știre falsă a devenit virală după ce a fost postată pe un site din Târgu Mureș.

Ca fapt divers, eu nici nu am permis de port armă ca să port un pistol la brâu, așa cum pretind dezinformatorii!”, a scris Raed Arafat pe rețelele de socializare, unde a postat și mai multe imagini care dovedesc cele spuse de el.

sursa