Showbiz

Adi Minune si Nicolae Guta sunt la pamant

Manelistii, Adi Minune si Nicolae Guta sunt extrem de suparati, deoarece a fost nevoiti sa dea declaratii intr-un dosar al unui prieten interlop, acestia incearca cu disperare sa il salveze de puscarie, relateaza spynews.ro.

Cei doi manelisti au dat declaratie in favoarea lui Paul Iova, un prieten bun al lor, si un organizator de spectacole „Miss Piranda”.

În încercarea de a-i sensibiliza pe anchetatori, Adi Minune a scris, cu lacrimile şiroind pe obraji: „Începând cu anul 1993 până în anul 2016 am fost la toate spectacolele Miss Piranda care au fost organizate de Iova Paul, zis Ion Petrişor, am fost şi sunt omul de bază la toate spectacolele organizate de Iova Paul.

Prin dânsul m-am lansat eu, cât şi toţi lăutarii cu nume sonore (Nicolae Guţă, Jean de la Craiova, Sorinel Puştiu, Baby Minune şi mulţi alţii).

Acesta este un organizator foarte bun şi ajutător, cu lacrimi în ochi vă scriu şi îmi aduc aminte, la rugămintea dânsului am cumpărat o casă şi am donat-o la o emisiune, pentru o bunică şi doi nepoţei.

Vă rog să ţineţi cont că acesta este un om cu suflet bun, noi, toţi artiştii din lumea manelelor, îl aşteptăm acasă cât mai curând, pentru a-şi relua activităţile de impresar şi de organizator de spectacole.

Nu l-am văzut niciodată cu persoane dubioase sau în stare de ebrietate.

Este o persoană foarte bună şi de onoare”.

Nici celălalt celebru manelist, respectiv Nicolae Guţă, nu a putut să-l lase pe interlop la greu, aşa că a scris şi el, cum s-a priceput mai bine: „Sunt solist vocal cu atestat şi am fost la toate spectacolele organizate de dl. Iova Paul, zis Ion Petrişor, unde am fost încoronat Regele Manelelor. Dl. Iova a fost impresarul meu.

Pe toată durata colaborării noastre, relaţiile dintre noi au fost corecte şi cordiale.

Dl. Iova este un om cu un caracter bun, respectuos, care ne ajută şi este mereu alături de noi, în toate activităţile legate de impresariat.

Nu l-am cunoscut pe dl. Iova ca fiind un om violent, implicat în scandaluri.

Este un om care-şi respectă cuvântul dat şi ne putem baza pe el dacă a făcut o promisiune”.