Showbiz

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri uluitoar despre ce i-a făcut Silviu Prigoană: “A trebuit să merg la poliție”

Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluiri uluitoare despre fostul ei soț, Silviu Prigoană și despre calvarul la care a fost supusă de-a lungul timpului din cazua acestuia. Vedeta a precizat că nici acum Silviu Prigoană nu dorește să discute cu eași este nevoită să facă eforturi incredibile pentru a lua legătura cu acesta.

„Nici acum nu dorește să comunice cu mine foarte mult. Îi trimit notificări, hârtii prin curier, doar așa se poate comunica cu el. Mi-aș dori să am o comunicare mai bună în interesul copiilor, dar din păcate nu dorește și asta mi se pare, la fel, faptul că trăim în România și că legislația nu e bine pusă la punct, mi se pare că e un lucru care ar trebui schimbat pentru că, de exemplu, eu m-am lovit în practică de hachițele sistemului judiciar”, a declarat Adraiana Bahmuțeanu.

Ea a mărturisit că s-a ales cu o plângere penală din partea fostului soț pentru un motiv halucinant.
“De exemplu, dacă tu, ca părinte, dorești să mergi la un psihoterapeut cu copilul tău, nu poți decât dacă celălalt părinte îți dăacordul. Și dacă asta nu se întâmplă te mai trezești și cu plângeri penale pe la poliție. Eu am avut, de exemplu, o plângere din partea fostului meu soț pentru grup infracțional organizat. A trebuit să merg la poliție împreună cu doctorul și cu psiholoaga care m-a ajutat cu copiii. A trebuit să dăm cu subsemnatul pe la poliție vreo 2 ani de zile și să avem dosar penal.

S-a rezolvat până la urmă – ne-au dat neînceperea urmăririi penale – dar nu a fost o perioadă ușoară pentru că, vezi, vrei ca mamă, ca părinte, să îți ajuți copilul cu tot ceea ce poți. În momentul în care te lovești de refuzul celuilalt părinte, la noi nu e ca în țările civilizate să primeze interesul copilului. Nu, la noi e așa, la mica înțelegere. Dacă unul vrea și altul nu vrea, „La revedere!”, a spus Adriana Bahmuțeanu

sursa