Actualitate

Alertă în Centrul Vechi: Tânără desfigurată în bătaie

O tânără în vârstă de 25 de ani a fost găsită desfigurată și plină de sânge în scara unui bloc din Centrul Vechi al Capitalei. Atacatorii au dispărut înainte ca cineva să intervină, chiar dacă victima a strigat după ajutor scrie realitatea.net

Autoritățile au declanșat o anchetă intensivă pentru a identifica agresorii și a stabili circumstanțele atacului brutal.

Poliția Capitalei a fost alertată în dimineața zilei de 25 februarie 2024 cu privire la agresiunea asupra unei femei. O patrulă s-a deplasat de urgență la locul indicat și a găsit-o pe femeie în stare de inconștiență în scara unui bloc din Sectorul 3, Centrul Vechi.

Victima, în vârstă de 25 de ani, a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Ancheta a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, iar polițiștii efectuează investigații amănunțite pentru a identifica și aresta persoana sau persoanele implicate în tentativa de omor.

În comunicatul emis de Poliția Capitalei, se subliniază că toate eforturile sunt depuse pentru aducerea celor vinovați în fața justiției și asigurarea că astfel de incidente oribile nu rămân nepedepsite.