Actualitate

Administratora unui bloc înjunghiată mortal de un locatar

O scenă de groază a avut loc joi seară într-un bloc din Sectorul 2 al Capitalei, unde o femeie, administrator al imobilului respectiv, a fost atacată și înjunghiată mortal de un locatar. Incidentul șocant a stârnit o reacție de repulsie și îngrijorare în comunitatea locală noteaza romaniatv.net

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Capitalei – Secția 9, evenimentul tragic a avut loc în jurul orei 19:10, când mai mulți locatari ai blocului au sunat la autorități pentru a raporta incidentul. Conform relatărilor, o femeie în vârstă de 56 de ani, administrator al imobilului, a fost înjunghiată de un vecin cu un obiect tăietor-înțepător.

Polițiștii au intervenit rapid la fața locului și l-au identificat și reținut pe presupusul agresor, un bărbat în vârstă de 57 de ani. În ciuda eforturilor depuse de un echipaj de prim-ajutor, victima a fost găsită fără suflare în incinta blocului.

Autoritățile au precizat că incidentul tragic s-a produs în spațiul unde femeia își desfășura activitatea de administrator al blocului. În urma intervenției poliției, ancheta a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul și pentru a aduce responsabilii în fața justiției.

Trupul neînsuflețit al victimei urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, în timp ce comunitatea locală este șocată de violența care a zguduit liniștea cartierului.

Incidentul tragic reprezintă un semnal de alarmă cu privire la necesitatea unei mai bune gestionări a conflictelor și a escaladării violente în comunitate.