Actualitate

Femeie de 23 de ani înjunghiată mortal de un fost puşcăriaş

O femeie de 23 de ani a fost înjunghiată mortal de un fost puşcăriaş. S-a întâmplat marţi după-amiază în locuinţa acestora din strada Dreptăţii din Sectorul 6, Bucureşti. Agresorul era concubinul tinerei, informează România TV.

Femeia a fost găsită de echipajele de intervenţie în stop cardio-respirator. Ea prezenta multiple plăgi în zona toracelui, avea bărbia tăiata și plăgi la nivelul capului. Zeci de minute s-au chinuit medicii să o resusciteze pe femeia înjunghiată. Din păcate, nu au reuşit să o salveze.
„Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată , în locuință, de către concubinul ei.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor.

Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt. De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, se arată în comunicatul poliției.

După ce a înjunghiat-o pe femeie, agresorul a fugit. El este căutat acum de mai multe echipaje de Poliţie.

În trecut, bărbatul a mai fost condamnat la închisoare pentru tâlhărie şi fusese eliberat în urmă cu jumătate de an.