Actualitate

Drama unui copil de 6 ani din Giurgiu. ”L-au nenorocit și l-au desfigurat”

Drama unui copil de 6 ani din Giurgiu. ''L-au nenorocit și l-au desfigurat''
Drama unui copil de 6 ani din Giurgiu. ”L-au nenorocit și l-au desfigurat”

Un băiat de 6 ani din comuna Bucșani, Giurgiu, a fost rănit, în urma unei altercații care s-a petrecut la școală. Mama copilului spune că învățătoarea este responsabilă pentru ceea ce a pățit micuțul.

Aceasta mai spune că nu a fost chemată Salvarea pentru a evita o anchetă în cadrul școlii, iar copilul a fost transportant la spital de către soțul învătătoarei și lăsat în fața unei stații ISU.

După ce și-a lăsat copilul la școală, femeia a fost chemată pentru că băiatul a avut un conflict cu un coleg.

În urma urma conflictului, băiatul s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de o bancă, după care colegul ar fi răsturnat o altă bancă peste copilul doborât la pâmânt,.

În Bucșani nu există un cabinet medical, iar copilul a fost dus la Spitalul din Bolintini și a fost refuzat. Medicii au spus că este spital de Covid-19.

Învățătoarea și soțul său l-au lăsat pe băiat într-o stație ISU, fiind ulterior transportat la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală și cusut cu copci.

Mama copilului descrie clipele grele prin care a trecut atunci când l-a găsit pe băiat, acesta fiind întins pe o bancă, plin de sânge.

,,Doi copii au balansat banca și el a căzut. L-au nenorocit și l-au desfigurat. Învățătoarea a spus că a fost supravegheat. Acum se simte mai bine, a fost cusut cu copci. Eu l-am dus la școală și la 9:30 am fost chemată că copilul meu este lovit. L-am găsit întins pe o bancă, plin de sânge. Am întrebat-o pe învățătoare de ce nu a fost atentă și a spus că a fost atentă, că ea l-a supravegheat și pe băiatul meu, cât și pe ceilalți copii”, spune mama băiatului.

sursa