Actualitate

Alexandru Cumpănașu, veste bombă după primele rezultate ale alegerilor prezidenţiale: Vom contesta rezultatul

Anunț de ultim moment făcut de Alexandru Cumpănașu. Incredibil ce decizie a luat după finalul votului la alegerile prezidențiale. Unchiul Alexandrei spune că va contesta rezultatul.
„Rezultatul îl decid laboratoarele sistemului cu care luptăm NOI, pentru a-l cita pe actualul președinte când candida în 2014. Un luptător însă nu cedează. Ar fi însemnat să nu avem eroi în neamul românesc. Le mulțumesc mult celor care m-au votat, iar pentru restul le spun atât: CÂND SISTEMUL VĂ VA CĂLCA ÎN PICIOARE FAMILIA SAU DREPTURILE, să nu uitați că ați avut o șansă! Eu voi fi aici și pentru dumneavoastră, dar cu mult mai puțină putere! Îmi iubesc poporul! Și iubesc mult de tot CUMPANAȘII!”, a anunţat Alexandru Cumpănaşu după închiderea urnelor.

Alexandru Cumpănașu, cotat de exit poll CURS-Avangarde cu un procent de 1,2% la alegerile prezidențiale, a declarat că nu crede în rezultatele sondajelor și nu se poate vorbi despre un clasament final. „De mâine voi reveni la dramă”, a spus acesta referindu-se la cazul Caracal.

„Mesajul pe care vreau să-l transmit – eu nu cred în acest sondaj, nu cred în acest exit poll. Nu este primul sondaj care mai dă greș. Ne uităm la europarlamentare și vedem acolo greșeli fantastice de rezultat. În al doilea rând, din punctul meu de vedere, cred că exit poll-urile sunt folosite pentru a se mai translata niște voturi. În acest moment, nu putem vorbi de niciun clasament final. Însă eu cred că orice vot contează. Votul va fi contestat, au fost 2.000 de oameni care au votat pentru turul 2, deși nu se știa cine se califică. Un singur vot dacă este incorect, alegerile se pot anula.”, a declarat Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

Unchiul Alexandrei a mai spus că cei care l-au votat au fost oameni care nu au votat un partid politic. „Toți cei prezentați au avut partide politice solide în spate cu foarte mulți bani în spate. S-a viciat procesul electoral și orice cetățean sau orice candidat poate să solicite anularea alegerilor. Nu am avut bani în spate, nu am avut televiziuni în spate. (…) De mâine voi reveni la dramă (cazul Alexandrei, n.r.)”, a mai spus acesta.

Citește și: Scrisoare deschisă adresată premierului Ludovic Orban:Ne-am săturat să auzim mereu acelaşi: ‘nu mai sunt bani’. Exit poll-ul realizat de institutele de sondare CURS-Avangarde în primul tur al alegerilor prezidențiale arată că Alexandru Cumpănașu a obținut 1,2%.

sursa