Showbiz

Anca Dinicu, Adevărul despre Legătura cu Mihai Bendeac: „Avem o Chimie Bună”. Cum au Ajuns Cei Doi să Fie Acum Nedespărțiți?

Anca Dinicu se deschide despre legătura de prietenie pe care o împărtășește cu Mihai Bendeac. Anca Dinicu și Mihai Bendeac sunt doi dintre tinerii actori de la noi care au avut un mare succes în domeniul în care activează și care sunt apreciați pe scară largă.

Oamenii apreciază talentul lor expus pe micul ecran sau pe scenele teatrelor din țară, dar și umorul din viața de zi cu zi. Anca Dinicu vorbește despre legătura pe care o are cu Mihai Bendeac.

Ei apar adesea împreună, iar prin tachinările la care se supun reciproc, dau mereu de înțeles că ar putea forma un cuplu perfect. Cel puțin, pe plan intern, oamenii îi încurajează să exploreze o relație romantică.

Cu toate acestea, până acum, tot ce au ei, declarativ, se numește prietenie și este vorba despre o prietenie veche, bazată pe respect, apreciere, încredere și ajutor reciproc. Anca Dinicu a fost cea care acum a vorbit fără perdea despre relația cu Mihai Bendeac. Totul a început, declară bruneta, când Vlad Drăgulia le-a propus să lucreze împreună.

De atunci, drumurile lor profesionale nu s-au mai despărțit, iar Anca Dinicu se arată recunoscătoare că poate să aibă un coleg atât de complex precum Bendeac. Ea recunoaște că în tot procesul lor de avansare profesională i-a ajutat chimia pe care au avut-o încă de la prima interacțiune.

Această chimie se vede și în acțiunile lor care nu țin de sfera profesională. Cu toate acestea, ea precizează că tot ce are cu fostul jurat al emisiunii de umor este strict profesional și prietenesc și folosește cuvinte mari la adresa lui Mihai Bendeac. Mai mult, pentru că a fost și este un privilegiu și de mare ajutor să-l aibă aproape în carieră, îi îndeamnă pe toți actorii să nu rateze ocazia, dacă apare, de a juca alături de el sau sub regia lui Mihai Bendeac.

„Relația mea cu Mihai Bendeac a început odată cu colaborarea mea în cadrul emisiunii „În Puii Mei”. Colegul meu, Vlad Drăgulin, m-a recomandat și era o presiune mare. După prima zi de filmări, m-au chemat și mi-au spus că vor o colaborare de lungă durată. Mi-a plăcut echipa încă de la început și nu a fost niciodată vreun moment în care să mă simt în plus. Da, eu și Mihai avem o chimie bună.

Am făcut împreună teatru, serial, emisiune, reclame și urmează și un film. El este cel tipicar, dar cred că asta ajută enorm în construcția unui proiect. Dacă nu ești atent la detalii, se pierde din calitate și este păcat. Relația actor/regizor nu cred că trebuie să vină din studierea elementelor convenționale, ci a celor extraordinare. Mă așteptam să fie mai dificil, pentru că știu cât e de perfecționist și îmi era frică să nu-l dezamăgesc. Dar mai ales voiam să mă ridic la nivelul așteptărilor. Mihai mi-a oferit cele mai frumoase roluri și mă bucur de experiența de a lucra împreună, de fiecare dată când avem ocazia. Pentru că e un izvor de creație, imaginație și o bună sursă de inspirație. Dacă ești actor, fă în așa fel încât măcar o dată în viață să joci în regia lui,” spune Anca Dinicu despre Mihai Bendeac.