Showbiz

Anda Adam se lansează în afaceri.: „Va crea dependență”

Anda Adam vrea să-și rotunjească veniturile din muzică.

După divorț, Anda Adam parcă a înflorit. Viața artistei s-a schimbat radical și nu puține au fost reușitele vedetei.

Imediat ce s-a declarant a fi o femeie singură și disponibilă, în viața Andei Adam a apărut un alt bărbat, căruia i-a și spus cel mai sincer ”DA”, i s-a alăturat acestuia în afacerile pe care el le deține la Cluj, urcă în continuare pe scenă și, mai nou, pornește la un alt
drum.
De la finalul lunii august, cântăreața vrea să se lanseze în afaceri, planul avându-l deja bine pus la punct. În cadrul unei emisiuni TV, artista a mărturisit că urmează să urce pe scena unui mare festival din Vâlcea, la sfârșitul lunii august, moment în care va bifa două reușite.

Pe lângă performanța de pe scenă, blonda le pregătește fanilor și o mare surpriză.

Anda Adam spune că va avea propriul stand la festival, acolo unde le va dedica o parte din timpul ei celor care o admiră, prin autografele pe care le va oferi și fotografiile pe care le va face cu cei dornici.
Și tot acolo, și tot atunci, Anda Adam își va scoate pe piață și primul ei parfum. Vedeta spune că în ultimele luni a muncit din greu pentru a bifa această reușită.

Astfel, le promite ea celor care îi vor achiziționa parfumul, produsul va fi unul de înaltă calitate, cu un aspect special, care va crea dependență și care va fi potrivit atât pentru doamne și domnișoare, cât și pentru domni.
O să am și un stand acolo. O să fac sesiune de autografe și cu cei care vor fi prezenți acolo pentru că, săptămâna care urmează, înainte de acest festival super tare, la care noi vom și pe scenă, o să vin și cu un parfum pe care îl lansez. Este un parfum care arată cam așa, vorbim de o lebăduță neagră. Este un parfum care arată bine estetic și vă promit că va crea dependență. Este un parfum care dacă te-ai dat o dată, momentan rămâi setat pe el. L-am ales din vreo 200 și ceva de arome, vreo patru luni am tot mirosit. Este cam unisex și genul acela care lasă o dâră în spatele tău și nu este fresh și spre zona florală feminină”, a detaliat Anda Adam

sursa