Showbiz

Andra, de urgență la spital: „Am avut nevoie de ajutor pentru a-mi reveni”

Andra este considerată de cei mai mulți români drept „cea mai bună voce din România”, iar acest lucru este confirmat de faptul că reușește să se mențină în topuri și pe scenă de mai bine de trei decenii. Nu ar fi exagerat să afimăm că Andra a reușit să își construiască o carieră uriașă, însă puțină lume știe faptul că au fost necesare eforturi uriașe, iar compromisurile au fost la ordinea zilei Viața firească de familie și sănătatea au ajuns, uneori, să fie în plan secundar. Aceasta a povestit într-un interviu recent mai multe detalii despre care sunt lucrurile care stau în spatele unei cariere de succes.
Orice drum ai alege, vei avea momente mai bune și momente mai grele. Fie că ești sportiv, antreprenor sau artist, cred că urcușurile și coborâșurile sunt un parcurs firesc și trebuie să înveți din fiecare pas pe care îl faci înainte, fără să uiți care este obiectivul tău, visul tău. Eu sunt o fire optimistă și totodată o luptătoare. Niciodată nu m-am gândit să renunț, să nu fac muzică nu a fost o opțiune pentru mine. Am avut mereu în jurul meu oameni care m-au ajutat în momentele în care poate îmi pierdeam speranța sau oboseala mă copleșea, oameni care au știut să îmi aducă aminte de ce fac asta și că totul se va rezolva până la urmă. Mă refer la familia mea, ei sunt „stâncile mele, datorită lor totul pare ușor!”, a dezvăluit Andra
Andra a măi mărturisit și faptul că au fost situații când epuizarea a trimis-o direct pe patul de spital, dar că a fost nevoie să se pună rapid pe picioare astfel încât să își poată duce responsabilitățile de mamă și de artistă la bun sfârșit.

Cele mai grele momente pentru mine au fost cele de epuizare fizică. Repetiții lungi, intense, cu interpretare și coregrafie, nopți nedormite din diverse motive: uneori unul dintre copii este răcit, alteori sunt prea emoționată ca să pot închide ochii… Nu doar o dată am avut nevoie de ajutor medical pentru a-mi reveni rapid, pentru a urca pe scenă. Nu sunt mândră de aceste episoade, pentru că încerc să am grijă de mine, să le dau un exemplu și copiilor mei: nimic nu merită atât efort încât să îți pui sănătatea în pericol. Se întâmplă uneori și mă bucur că am reușit să mă adun și să mă refac. Sunt ocazii în care îmi readuc aminte că cel mai important este să fii sănătos, că orice altceva se poate rezolva”, a mărturisit Andra.

sursa