Showbiz

Andra şi Cătălin Măruţă au coronavirus

Micuţa Eva a fost şi ea confirmată cu SARS COV 2

Cea mai mare parte a familiei Măruţă este în izolare. Andra, Cătălin şi micuţa Eva au fost confirmaţi cu virusul SARS COV 2. Singurul care a scăpat este David. Anunţul a fost făcut de realizatorul TV pe Instagram.
Andra şi Cătălin Măruţă au coronavirus. Prezentatorul a făcut primele declarații pe pagina sa de Instagram, într-o serie de Instastory-uri pe care le-a realizat împreună cu micuţa Eva.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă de voi: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent cu perioada asta„, spune Cătălin Măruţă în Instastory.
Apoi, realizatorul TV merge la micuţa Eva, care pregăteşte orez cu lapte, şi încep o discuţie referitoare la planurile pe care le au în perioada de carantină.
„Îţi dai seama că stăm în vacanţă împreună?„, o întreabă Măruţă pe Eva.

„Păi da, că n-am fost la munte că avem toţi covid„, răspunde micuţa, care amestecă în bolul cu orez cu lapte. „Tu nu mănânci, că eşti gras„, îi aduce Eva la cunoştinţă tatălui său.

„Facem cursuri de dans, de yoga. David nu poate fi în gaşca noastră, e în gaşca cealaltă„, mai spune Măruţă, în timp ce o filmează pe Eva dansând şi făcând yoga.

sursa