Showbiz

Andreea Mantea: „Iau 10 pastile pe zi”

Andreea Mantea a dezvăluit că se confruntă cu o afecțiune de mai mulți ani, din cauza căreia nu poate pleca de acasă fără pastile. Totul ar fi început de la niște alergii dobândite în urma nașterii.
Andreea Mantea a dezvăluit că se confruntă cu o afecțiune de câțiva ani, însă, lucrurile sunt mai grave decât lasă ea să se vadă, pentru că prezentatoarea nu poate pleca de acasă fără pastilele ei.

Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție. Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S. De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui”, a dezvăluit vedeta TV la Teo show.
Pe lângă această problemă, Andreea Mantea se mai confruntă și cu alergiile legate de mai multe feluri de mâncare.

Pe lângă asta, mai am și niște alergii. Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau 10 pastile pe zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct”, a mai spus ea.
Vedeta a fost sfătuită să își găsească un partener, dar Andreea Mantea se ține tare și spune de ce alege să fie o mamă singură.

Nu, din fericire nu (n.r.: este într-o relație). Glumesc. Mi-am propus să mă dedic fiului meu pentru că este atât de frumos. Am mai auzit fel și fel de oameni care-mi spun că nu fac bine, că o să mi se ducă anii ăștia și că o să-mi pară rău, că n-o să mă mai întâlnesc cu ei. Nu, n-o să mă mai întâlnesc cu anii ăștia pe care-i are fi-miu. Eu de iubit am iubit, de distrat m-am distrat. Consider că am fost foarte liberă și foarte fericită”, a declarat Andreea Mantea

sursa