Showbiz

Andreea Mantea: „Suntem certați! Nu pot să vă spun!”

Andreea Mantea și-a îngrijorat urmăritorii din mediul online, după ce a lipsit câteva zile de pe Instagram! Ce dezvăluire a făcut frumoasa vedetă?!
Andreea Mantea este foarte activă în mediul online, acolo unde este apreciată și urmărită de mai bine de două milioane de persoane. Frumoasa prezentatoare TV îi ține la curent pe susținătorii ei cu activitățile din viața de zi cu zi și nu evită să-și expună trăirile pe internet. De data aceasta, vedeta de televiziune i-a îngrijorat pe toți, după ce a lipsit câteva zile de pe Instagram.
Urmăritorii ei s-au tot întrebat ce s-a întâmplat cu moderatoarea TV, de ce lipsește atât de pe rețelele de socializare și iată că Andreea Mantea a venit și cu răspunsul.
Andreea Mantea a mărturisit pe Instagram că ea și David au avut o mică ceartă și nu-și mai vorbesc momentan. Totuși, vedeta a primit un cadou de suflet din partea micuțului ei, pe care l-a făcut și public, spunându-le oamenilor de pe internet cât de mult a bucurat-o darul primit de la băiatul ei.
” Suntem certați! Nu pot să vă spun ce a făcut!(…)”, a scris Andreea Mantea pe Instagram. David n-a putut s-o lase pe Andreea să stea supărată pe el, așa că a luat imediat o foaie de hârtie și s-a apucat să-i facă cel mai frumos cadou: un desen emoționant! Se pare că gestul copilului a ajuns la sufletul prezentatoarei de televiziune, căci a recunoscut că a rămas plăcut surprinsă.

sursa