Showbiz

Andreea Marin, de urgenţă pe masa de operaţie, vezi despre ce este vorba!

Când părea că viaţa Andreei Marin devine de-a dreptul idilică, iată că vestea pică în show-bizz ca un trăznet. Căci nu degeaba este Andreea „Zâna Surprizelor”…

Vedeta tv nu are altă opţiune decât să ajungă iar la bisturiul medicilor care i-au descoperit o formaţiune tumorală în zona cervicală. Acum, după ce diva a fost, nu cu mult timp în urmă, suspectă de cancer, această informaţie, confirmată chiar de ea însăşi, are darul de a agita puţin publicul Andreei Marin. Iar zâna, în stilu-i binecunoscut, i-a asigurat că va trece cu bine peste aceste momente delicate.

Urmează operaţia pe coloană

Problemele de sănătate ale Andreei Marin nu mai sunt un secret. Zâna a recunoscut cam tot, de fiecare dată. De la depresia post partum care a dus-o în pragul sinuciderii până la durerile grave la coloane sau suspiciunile de cancer.

Aşa că şi de data aceasta, vedeta TV recunoaşte, la „Răi da’ Buni” că suferă și că nu are altă opţiune decât operaţia pe coloană. Este departe de a fi o formalitate, dar nu este nici o intervenție care să-i pună viața în pericol, încearcă ea să-şi linişteaşcă apropiaţii.

„Astăzi am făcut RMN-ul…(…) Nu e o formațiune care să mă ducă cu gândul către probleme. Am o cocoașă care nu e bine să fie în zona cervicală. Peste o lună voi face operația”, este anunţul făcut de Andreea Marin, care a avut de trecut momente delicate chiar şi când a efectuat examenul RMN. A fost în pragul unui atac de panică, în timp ce era în acel aparat, nu mai putea respira şi a fost nevoie ca medicii şi asistentele să o liniştească.
sursa