Sport

Andreea Răducan, operată cu succes în Turcia

Andreea Răducan, 39 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală. Operația a avut loc în Turcia, iar marea campioană a explicat cu ce probleme s-a confruntat în ultimele luni.
Clipe dificile pentru Andreea Răducan. Fosta gimnastă a suferit o intervenție chirurgicală la un picior.

Una dintre dorințele pe care le-am avut anul trecut a fost aceea de a rezolva o problemă de sănătate. Un chist care apăsa pe nervul tibial îmi crea un mare disconfort în zona gleznei. Am așteptat ce-i drept tot anul dar important este că am găsit rezolvare acestei probleme”, a scris Andreea Răducan pe Instagram.
La mijlocul lunii decembrie 2022, am decis să fac această intervenție chirurgicală în cea mai recent deschisă clinică din Istanbul. Știu că una din profesiile pe care nu aș putea să le practic niciodată, este aceea de medic. Din acest motiv, am multă recunoștință și respect pentru medicii în mâna cărora ne punem viața. Acei medici care își practică meseria cu responsabilitate, profesionalism și pasiune. Mulțumesc întregii echipe. Vă doresc tuturor multă, multă sănătate, iar întâlnirile cu medicii să fie doar pentru control și prevenție”, a mai adăugat Andreea Răducan.

sursa