Politica

Anunt incredibil al Gabrielei Firea

Gabriela Firea a dat vestea bomba pentru bucuresteni pentru tip anticorpi, la testarea lor la un numar de 10.500 de oameni, relateaza spynews.ro.

În același timp, Gabriela Firea a anunțat că testele nu vor fi unele rapide, ci de tip anticorpi și se vor face pe pe un eşantion de 10.500 de bucureşteni, în prima etapă.

„Mâine voi organiza o conferinţă de presă împreună cu cei şase primari de Sectorare, în care vom da start proiectului de testare de tip anticorpi, acea picătură de sânge din buricul degetului pe un eşantion deja realizat de către specialiştii INSP de 10.500 de bucureşteni din toate sectoarele Capitalei, pe diferite grupe de vârstă, din majoritatea cartierelor bucureştene”, a spus Gabriela Firea, potrivit Antena 3.

Gabriela Firea a afimat că testele se vor face la Arena Națională.

Totodată, edilul Capitalei a spus că mulți cetățeni din București ar dori să se testeze, însă le e frică să nu fie nevoiți să se prezinte la spital, după ce se află rezultatul.

„La finalul acestor teste vom afla cum a circulat coronavirusul în municipiul Bucureşti, care este numărul de persoane care au trecut deja prin infecţie şi s-au imunizat”, a mai spus Gabriela Firea.