Actualitate

Anunt! Ministrul Economiei declara ca prin luna august s-ar putea deschide restaurantele!

Ministrul Economiei declara ca s-ar putea ca restaurantele sa se deschida in august, inca nu este sigur acest lucru, deoarece pe zi pe alta, tot mai multi infectatii apar, iar regulile nu se respecta la terese, relateaza spynews.ro.

Tot odata, Virgil Popescu are incredere ca totul va fi bine, si se a putea servi masa in restaurante.

Numeroase terase au fost amendate, în ultima perioadă, pentru nerespectarea măsurilor de distanțare socială.

„Atâta timp cât nu vedem o respectare a regulilor pe terase, acolo unde răspândirea e mai puţin periculoasă, este mai puţin iminentă, nu putem vorbi de deschiderea restaurantelor în interior.

Eu totuşi, sper, ca proprietarii restaurantelor, teraselor să înţeleagă că e mai bine să respecte regulile şi evident, în momentul în care vom ajunge să nu mai avem cazuri atât de multe, vom trece la următoarea etapă de relaxare şi vom deschide restaurantele şi în interior”, a declarat Ministrul Economiei, în această seară, la TVR1, citat de Adevărul.

Cu toate acestea, există și un scenariu optimist. Întrebat dacă ar exista șansa ca restaurantele să își invite clienții în interior, începând cu luna august, Ministrul a dat un răspuns pozitiv.

„Da, dacă toţi respectăm.

Să nu uităm că suntem la jumătatea lui iulie.

Avem timp ca, în perioada lui august, spre exemplu, să putem deschide restaurantele în interior.”, a spus Virgil Popescu la TVR1.