Showbiz

Artista, Delia Matache a plans, cand si-a povestit traumele: „Ne tineau doar in chiloti”

Delia Matache trece prin momente dificile din viata ei, chiar daca lumea o vede zambareata si o mare artista, in sufletul ei ascunde o mare durere din copilarie, in care a fost umilita de tatal sau, relateaza spynews.ro.

Delia a plans, dupa ce a vazut un videoclip, in care o fetita, fiind fiica unui primar, in care a fost umilita de catre tatal sau, iar Delia a fost impresionata, incat le-a povestit tuturor fanilor despre momentele sale din copilarie, spunand ca a trecut prin aceleasi clipe dureroase.

În urmă cu doar câteva minute, Delia a dat pe internet de clipul viral în care un primar din Bistrița-Năsăud și-a filmat fiica în timp ce o umilea și o punea să jure ca va fi ascultătoare.

”Experiența pe care a avut-o fetița mi-a adus niște flashback-uri din grădiniță și cred că și creșă, pentru că am pățit chestii asemănătoare doar că pe noi când ne pedepseau ne lăsau în chiloți… fără nicio Drama Queen pe vremea aia așa erau și văd că așa e și acum.

Părinții te băteau și la grădiniță primeai uneori același tratament și uneori am reacția asta când văd chestii asemănătoare cu ce am trăit.”, a spus Delia cu ochii în lacrimi despre perioada copilăriei sale!

”Țin minte când educatoarele de la creșă curățau niște mere și mâncau merele și ne dădeau cojile, ni le dădeau pe o tavă să mâncam”, a mai spus Delia pe InstaStory cu ochii în lacrimi.