Actualitate

ATENTIE-Anunt soc despre Romania-Se va întampla ceva foarte grav!

Maria Ghiorghiu, care a prezis tragedia din clubul Colectiv, a facut marturisiri halucinante despre ceea ce urmeaza sa se întample în tara noastra.
Dupa ce a prevăzut mai multe tragedii, Maria Ghiorghiu a facut public un mesaj pe blogul personal în care a vorbit despre ceea ce urmează sa se întample în perioada următoare.

„Tot ce se întâmplă acum în România va duce la o altă Revoluţie, la vărsare de sânge. Când lumea îşi va da seama de ce se întâmplă, răul va fi deja făcut.Fraţilor, să ne întoarcem măcar acum, în ultimul ceas, cu faţa către Dumnezeu şi către Maica Domnului şi să ne rugăm ca să nu se ajungă la vărsare de sânge.  Îmi este dor de pacea României şi care acum stă pe un butoi de publere şi e gata să explodeze. Din păcate, toate acestea vor rămâne doar o amintire, doar un vis ce s-a spulberat în câteva zile, de când răul a intrat în România.  Atunci când peste România va curge sângele Marii Revoluţii, abia atunci veţi spune cât de mult vă este dor de toate câte v-am povăţuit şi v-am prevenit.  Din nefericire, răul va lua locul binelui, iar lacrimile nu se vor mai usca pe obrajii părinţilor„, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul sau.

Wowbiz.ro