Actualitate

Au decedat carbonizati in accidentul din Braila!

S-a aflat politistii care au decedat carbonizati in accidentul din judetul Braila, din zona localitatii Sutesti, relateaza wowbiz.ro.

Cei doi politisti care au murit carbonizati in accident, groaza prin care au fost arsi in judetul Braila.

Unul dintre ei, avea 45 de ani, si o tanara de numai 21 de ani.

Agentul sef Mihai Bara si agentul Ana Maria Manea sunt cei doi oameni ai legii care au decedat in accidentul rutier din judetul Braila.

Politista de numai 21 de ani, a fost incadrata de numai cateva luni in MAI.

Dar celelalt politist, Mihai Bara, era de multi ani in Politie cu experienta, de care avea sa iasa in 2021 la pensie.

Accidentul a avut loc in timp ce politistii erau in patrulare.

Deocamdata nu se cunoaste motivul pentru care autospeciala de politie a ajuns sa iasa de pe carosabil si sa arda ca o torta, carbonizandu-i pe cei doi ocupanti ai vehiculului.

Agentul Mihai Bara, politistul care se afla la volan in momentul accidentului, mai avea un an si iesea la pensie. Colega lui lucra in politie de doar 5 luni.
„În această seară, colegii noştri Bara Mihai (45 ani) şi Manea Ana Maria (21 ani) din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca – IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier.

Aceştia se aflau la datorie în serviciul de patrulare, pe raza localităţii Şuteşti.

Din primele informaţii, colegul nostru a pierdut controlul „autospecialei”, acele sicrie pe roţi de care vă aminteam într-un articol anterior şi s-a izbit de un copac, după care maşina a luat foc.

„Transmitem sincere condoleanţe familiilor colegilor noştri şi tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, se arata si intr-un comunicat al IPJ Braila.