Politica

Avocata Diana Sosoaca, viitoarea senator AUR, vrea deshumarea tuturor mortilor de COVID-19!

Avocata Diana Sosoaca, viitoarea senator AUR, vrea deshumarea tuturor mortilor de COVID-19!
Avocata Diana Sosoaca, viitoarea senator AUR, vrea deshumarea tuturor mortilor de COVID-19!

Avocata Diana Sosoaca, viitoarea senatoare al partidului AUR, vrea sa militeze impotriva masurilor de combaterea virusului COVID-19, relateaza wowviz.ro.

Acest partid AUR, a surprins la alegerile parlamentare din sase decembrie, deoarece este extema dreapta, anti-sistem si anti-maghiar, care a castigat o parte din alegeri doar de pe retelele de socializare, prin spijinul a carui acest partid este de partea bisericii.

Ea a postat mai multe videoclipuri pe rețelel de socializare, în care s-a arătat total împotriva dominației „bolșevico-stalinistă a lui Iohannis, Orban și a lui Arafat”.

Avocata declara ca pandemia de coronavirus este doar o conspiratie, iar acest lucru il spune, deoarece a participat la multe adunari, unde nu a purtat masca si a atacat sistemul.

Declaratiile incredibile al avocatei, este ca a luat decizia e a cere in instanta deshumarea celor morti declarati de COVID-19.

Avocata este extrem de pornita sa castige prin demostratia, cum ca persoanele decedate de aceasta boala de coronavirus, dupa ce li se vor face autopsie sa se afle adevarul.

Politicianul AUR s-a remarcat prima dată la pelerinajul de la a Sfanta Parascheva de anul acesta, când imaginile cu avocata au devenit virale. Alături de alte 100 de persoane, ea a forțat intrarea în curtea Mitropoliei, fără să respecte regulile de distanțare socială sau purtarea măștii.

„Cine e Iohannis, să ne spună nouă, poporul pe care şi-a clădit puterea, să nu mergem la Iaşi, la Sfânta Paraschiva? Eu, Diana Iovanovici Șoșoacă, vă oblig să mergeți la Iași pe 14 octombrie, pentru că vom merge împreună cu mine. Plecăm indiferent de carantină, de jandarmi, de polițiști, de armată.

Vom merge la Iași și vom atinge racla sfintei Paraschiva”, a declarat Diana Șoșoacă, în fața Mitropoliei din Iași, în luna octombrie.