Showbiz

Betty Salam și Cătălin Vișănescu: Despre Bucuria Timpului în Doi și Clarificări Privind Cuplul lor

Betty Salam, iubita artistă, și soțul ei, Cătălin Vișănescu, au dezvăluit detalii fascinante despre cum își petrec timpul în doi, având alături micuțul Matias. Într-un interviu exclusiv, cei doi au lămurit speculațiile privind o posibilă criză în cuplul lor și au vorbit deschis despre secretul unei relații echilibrate scrie wowbiz.ro

Bucuria Timpului în Doi:

Contrar ideii că viața de cuplu devine mai complicată odată cu apariția copiilor, Betty și Cătălin arată că găsesc bucuria în momentele lor împreună. Cu un copil cuminte, Matias, cei doi reușesc să se dedice unul altuia, menținând echilibrul între viața de familie și cea socială.

Matias se poate plimba și cu noi, pentru că e destul de mare acum, e un copil foarte cuminte și ne distrează foarte mult.” – Betty Salam.

Organizare și Comunicare: Cheia unei Relații Fericite:

Secretul rezidă în organizarea programului și comunicarea deschisă între cei doi parteneri. Faptul că își petrec mult timp împreună, fie la evenimente sau filmări, contribuie la menținerea conexiunii lor. Matias, copilul lor, este o prezență veselă care completează armonia din cuplu.

Noi oricum ne vedem și suntem împreună încontinuu, pentru că atunci când merg la evenimente și la filmări și peste tot, sunt cu soțul meu. Că mai mergem la un film, avem timp, pentru că noi ne organizăm programul în așa fel încât să avem timp și pentru noi.” – Betty Salam.

Clarificare Privind Zvonurile de Divorț:

Cei doi au respins zvonurile cu privire la un posibil divorț, afirmând că nu au existat niciodată probleme majore în cuplul lor. Comunicarea și respectul reciproc sunt elementele cheie care îi mențin uniți.

Dacă există relație perfectă, arătați-mi și vă spun eu că acolo nu există iubire. Într-o relație în care există iubire, mai sunt și certuri și cea mai frumoasă e dulcea împăcare. Cea mai dulce împăcarea este.” – Betty Salam.

Comunicarea e cheia, din punctul meu de vedere.” – Cătălin Vișănescu.

Astfel, Betty Salam și Cătălin Vișănescu rămân un cuplu puternic, dispus să împărtășească bucuriile și provocările vieții lor în doi. Comunicarea deschisă și aprecierea reciprocă reprezintă fundația pe care își construiesc fericirea familială.