Showbiz

Bianca Drăgușanu.”depresia postnatală nu exista sunt doar pretexte sa nu faca nimic”

Bianca Drăgușanu nu crede în depresia postnatală.

Și ea, la rândul ei, mamă, diva consideră că nu este deloc vorba despre o condiție adevărată, ci despre un simplu pretext pentru a nu face nimic.
Bianca Drăgușanu este mereu o prezență controversată, așa că este de mirare că faci și declarații controversate? Blondina susține că depresia postanatală este un pretext și că, de fapt, numai „femeile fără ocupație intră în depresie”.

Unele femei intră în depresii postanatale pentru că n-au ocupații. Dacă ești o femeie ocupată și vrei să-ți revii fizic, și totodată și psihic, pentru că nu e ușor să treci printr-o situație de genul acesta, trebuie să fii foarte activă. N-ai cum să nu-ți revii. Nu există depresii postnatale, consider că asta este o prostie, este un pretext de a sta și de a nu face nimic, și atunci, vezi, Doamne, intri în depresie. Nu!

Eu am fost ocupată și nu mi-am permis luxul de a intra în depresie. La trei zile după ce am născut, eu eram la atelier mă gândeam ce rochii să mai fac și-mi vedeam de treburile mele și de contractele mele. După părerea mea, nu există depresie postanatală, există pretexte ca să nu faci nimic. Consider că doar femeile fără ocupație intră în depresie”, a spus Bianca Drăgușanu.

Spynews.ro